fbpx

DUKIĆ OPET LAŽE Izjavio da će pozvati kompletnu opoziciju na razgovor oko rebalansa pa pozvao samo Enija Meštrovića i Adelu Frank

“Završila je još jedna sjednica Gradskog vijeća na kojoj smo opet vidjeli kako većina – sastavljena od još malo pa bivšeg SDP-a, Akcije davno mladih i liste Enia zečjeg srca, a pod vodstvom potpuno dezorijentiranog kormilara Marka Vučetića – sramoti samu sebe. Ipak, puno je gore od toga što oni sramote sebe to što pretvaraju u ruglo grad u kojem žive, jer toliko nekulture, neznanja, zlobe i frustracija ovaj grad nikada nije doživio, a ponajmanje zaslužio, stajalo je u priopćenju zadarskog ogranka zločinačke organizacije poznatije kraticom “HDZ” nakon koje je Dukić prezentirao javnosti kako će sazvati sastanak sa “zlobnim i frustriranim” pa pozvao samo Enija Meštrovića i Adelu Frank.

U opoziciji su očekivali i to više puta isticali, da žele razgovor Dukića sa svim gradskim vijećnicima, ali je Dukić odlučio drugačije, na sastanak je pozvao samo Enija Meštrovića i Adelu Frank, predsjednicu njegovog Kluba vijećnika.

“Dobio sam poziv za srijedu i odazvat ću se, jer želim čuti što nam to imaju za reći, ali sam im odmah rekao da i dalje tražim sastanak sa svim vijećnicima i da od toga ne odustajem. Na razgovor će s nas dvoje otići svi ljudi s moje liste koji budu slobodni, a ne samo nas dvoje”, izjavio je Meštrović.

Ni vijećnici Akcije mladih nisu dobili poziv na sastanak, potvrdio je to i predsjednik Kluba vijećnika Ante Rubeša koji je najavio da će se odazvati pozivu jer su to i tražili, a Marko Pupić Bakrač podsjeća da je jedini izlaz iz pat pozicije u Gradskom vijeću “dogovor oko rebalansa i proračuna ili dogovor oko raspisivanja novih izbora”.

Radeta: Nećemo se odazvati tom pozivu

“Nećemo se odazvati tom pozivu ako nam i dođe! Ne može se preko noći dogoditi ništa po pitanju transparentnosti rada gradske vlasti, kao što se preko noći dogodilo kod Dukića koji nas je najprije nazivao ludima, a onda najavio nekakve razgovore”, izjavio je Radeta (SDP).