fbpx

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ: Kerovi režima u institucijama sistema najveći su problem

Gradski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić- Bakrač gostovao je na radiju Antena Zadar gdje je komentirao situaciju u Gradskom vijeću Grada Zadra.

“Osim političkog problema u Gradu Zadru mi imamo i problem u institucijama sistema. Što god HDZ radio u gradu Zadru, kupovao vijećnike, itd.. ništa se ne procesuira. Danas su mediji puni toga kako su u Zadru uhapšeni poduzetnici, kad vi to pročitate shvatite da je tu netko davao auto nekom na korištenje itd.., a ovdje imate kupovanje vijećnika koje nitko ne procesuira. Tu je problem i u policiji i DORH-u i sudstvu, što je to sve velikim dijelom pod kontrolom HDZ-a. Ja kažem da su to kerovi režima u institucijama sistema..

Kako je HDZ kupovao u Županijskoj skupštini, jednako tako može kupovati i u Gradskom vijeću Grada Zadra, ako ima tih koji bi pristali na takvu trgovinu, i ništa se neće dogoditi. Nitko neće biti otkriven i nitko neće biti procesuiran.

Vidjeli ste slučaj Matije Posavca i trgovinu interesom zbog koje se on procesuira i progoni. Toga u Zadru ima najviše u Hrvatskoj i ništa se ne događa!” izjavio je Pupić-Bakrač.