fbpx

Novom kolekcijom Cataleya potvrđuje da profinjena elegancija nikada ne izlazi iz mode

Martina Ješe, svojom novom kolekcijom još jednom potvrđuje da profinjena elegancija nikada ne izlazi iz mode. Krojevi su, kako smo to već navikli od brenda Cataleya, izuzetno ženstveni i senzualni, a kao i uvijek naglasak nije na mnoštvu detalja, već na beskompromisno kvalitetnim tkaninama, čija je luksuznost dodatno istaknuta divnom paletom boja koje su sada već i zaštitni znak Cataleyinih kolekcija.

Monokromatske kreacije u vibrantnoj ljubičastoj, ili ružičastoj boji, kao i čarobna dugačka crvena haljina pravi su “head turner” i savršen izbor za modernu i samosvjesnu ženu, a kreacije u crnoj i taupe nijansi više će odgovarati ljubiteljicama prigušene senzualnosti. Linija tijela je naglašena, detalji na haljinama su vrlo diskretni, Cataleya Ženu stavlja u prvi plan.

Naglasiti ženstvenost, a pritom izgledati moćno i samopouzdano ne žrtvujući pritom ni udobnost ni profinjenost, zasigurno je želja svake moderne žene, a upravo to je sama nit vodilja koja se proteže kroz sve Cataleyine kreacije.

Nježnu, a snažnu Cataleya ženu savršeno je utjelovila Lejla Filipović, zaštitno lice recentne Cataleya kolekcije, a koja senzualnošću u kreacijama Martine Ješe naprosto oduzima dah.

Frizura: The Ivica , frizerski salon Kosa by Ali
Lokacija: Pločnik bar
Make up: Sanja Agić
Foto: Matea Smolčić
Model: Lejla Filipović