fbpx

Policija privela 23-godišnjeg napadača na Duju Hrgovića Štefanića

Policija je uhitila 23-godišnjaka, kojega se sumnjiči za napad na Duju Hrgovića Štefanića koji je napadnut s leđa i teško ranjen u noći s 12. na 13. studenog ispred Medicinske škole Zadru.

“Policijski službenici kriminalističke policije, Službe kriminalisitčke policije i Druge policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju. Sumnjiči ga se da je 13. studenog 2021. godine oko 02.30 sati u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, prilikom verbalnog sukoba i fizičkog naguravanja između više mlađih osoba, iz džepa odjevnog predmeta izvadio nož kojim je oštećenom 21- godišnjaku zadao ubodnu ranu u predjelu glave, nakon čega se udaljio s mjesta događaja – priopćeno je u četvrtak poslijepodne iz zadarske policije.

U sklopu provođenja izvida i prikupljanja svih relevantnih činjenica i saznanja o događaju, osumnjičeni je uhićen tijekom jučerašnjeg dana na području Brodsko-posavske županije, te priveden u prostorije policije. Tom prilikom od njega je oduzet preklopni nož. Zbog kaznenog djela ‘Ubojstvo u pokušaju’ protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava, te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske” – javljeno je iz policije.