fbpx

PROPAO DUKIĆEV PLAN – Meštrović: Više im nismo ludi, destruktivci, zečjeg srca…

Na sastanku sa Dukićem oko pronalaženja kompromisa vezano za KK Zadar i rebalans proračuna bili su Enio Meštrović, Adela Frank i Drita Dunatov, a zaključak je kako će se konkretnije odluke donositi onda kada svi budu prisutni.

“Hard disk nam je stare proizvodnje. Ostajemo pri svim onim uvjetima za KK Zadar (transparentni ugovori), ali sada uz uvjet više – ostavku “struke”. To je prvi penal politike koja je dovela do ovoga. Ovih dana optužili su nas da smo destruktivni i protiv teta u vrtiću. Tete u vrtiću mogu mirno spavati. Dok god nas imaju, ne trebaju se brinuti. Idu razgovori za rebalans i KK Zadar, ali s istim postavkama. Više im nismo ludi, destruktivci, zečjeg srca… Sada smo ljudi s kojima treba pričati, što je bio prvi prvotni naum gradske uprave kao novi vid demokracije, koji se jednostavno zove demokracija. No u Zadru je to nova riječ”, poručio je Meštrović.

“Prvo naše pitanje bilo je zašto nisu svi pozvani na sastanak. Ja sam za to da se apsolutno svi obavijeste i da to bude transparentno, a tko će se odazvati, a tko neće, neka to odluče svi po svojoj savjesti. Imamo vremena i prostora za konstruktivni razgovor. Ne možeš raditi rebalans bez komunikacije s ostalima. Ako netko misli da će ultimativno stavljati rebalans i optuživati nekoga ako to ne izglasa, onda on treba nazad u školu, ali ne u srednju, već osnovnu”, izjavio je Meštrović.