fbpx

Udružena zločinačka organizacija sustavno pljačka Hrvatsku, a građani prosvjeduju oko covid mjera

U cijeloj Hrvatskoj ovih dana održavaju se prosvjedi protiv covid-potvrda i mjera. Interesantno je upravo to da nakon presude HDZ-u nije organiziran apsolutno nikakav prosvjed. Nitko osim oporbe nije pozvao HDZ i Plenkovića na ostavku, naime rejting HDZ-a je tom prilikom čak skočio prema anketama nadležnih agencija, a što dovoljno govori o našem društvu. No problem nije pljačka, problem nije odlazak mladih iz Hrvatske, problem društva su covid-mjere. Hrvati žele slobodu da ih ‘slobodne’ HDZ može opljačkati do kraja.

U međuvremenu, nižu se istrage i uhićenja bivših HDZ ministara. EU tužiteljica upozorava kako USKOK uopće nije istraživao slučaj Žalac! Brodovi Hrvatske ratne mornarice koriste se za prijevoz svećenika po otocima. U društvu je zabilježen enormni porast zloupotrebe raznih opijata te porast konzumacije alkohola i antidepresiva i to poglavito kod mladih. Sve navedeno i još mnogo toga to se nagomilalo dalo nam je rezultat da mladi pametni i školovani doslovno bježe iz Hrvatske što zbog egzistencije kao i društvene nepravde u inozemstvo. Građani se s druge strane okupljaju i prosvjeduju zbog covid mjera, to je očito građanima najveći problem u Hrvatskoj.

Građani podržavaju pljačku građana i države te protjerivanje mladih – smetaju im cjepiva i maske!

Postavlja se pitanje, zašto građanima smeta testiranje, cijepljenje, nošenje maski kako i druge covid mjere koje provode apsolutno sve zemlje čijem standardu i načinu života teži Hrvatska kao i njeni građani, dok im ne smeta sustavna pljačka države, korupcija javnih institucija, korupcija pravosuđa i pravosudnih institucija dr. Građanima ne smeta da plaćaju jedan od najvećih poreza u EU, ne smeta im da rade skoro 7 mjeseci godišnje samo za poreze i ostala davanja državi. Što je paradoksalno, ne smeta im ni da upravo taj teško zarađeni novac netko iz zločinačke organizacije zvane ‘HDZ’ pokrao, čemu svjedočimo svakodnevno. To im ne smeta, zbog toga ne prosvjeduju!

Građani također ne prosvjeduju jer im vlastita djeca bježe nepovratno iz Hrvatske! Ne smeta im da im djeca bježe od lošeg standarda, nepotizma, politikanstva i opće društvene nepravde. Upravo to da USKOK ne istražuje slučaj Žalac, da Horvatinčić ima dozvolu za ubijanje građana zbog ‘sinkope’ i bezbroj sličnih slučajeva kojima svjedočimo već desetljećima, dok nam sudovi pišu presude bakicama koje su prešle preko crvenog ili prosjacima koji su ‘prosili jer su bili gladni’.

Za kakvu to slobodu građani prosvjeduju?

Slobodu da misle i djeluju onako kako im zločinačka organiacija HDZ naređuje?

Za slobodu da nas sve zajedno bez maske i covid mjera nastave sustavno pljačkati?

Gdje su nam mladi?

Pridržavaju li se oni covid mjera u Irskoj ili Njemačkoj?

O kakvim slobodama danas u Hrvatskoj uopće govorimo?!