fbpx

NOVINAR MIŠEVIĆ POTPISAO ZA REFERENDUM: “Treba skupit milju potpisa i pokazati da je narod protiv potvrda”

Novinar RTL-a Boris Mišević stavio je svoj potpis na inicijativu za referendumom protiv covid-potvrda koju organizira MOST.

“Što se tiče referenduma stvar je vrlo jednostavna. Tko je protiv potvrda treba ga podržati. Sva ova “pravna tumačenja” koja su se iznenada pojavila svuda, prepuna uskličnika, u kojima se tvrdi da je referendum podvala, su klasični taktički politički spin i manipulacija. Ne nasjedajte na to, nego razmišljajte svojom glavom. Vladajući ionako kroz Sabor mogu progurati što žele jer imaju većinu. Potvrde i sve pretjerane mjere se ionako praktično provode bez obzira na protuustavnost. Da ne bi bilo zabune, politički ne podržavam Most. Ni bilo koju stranku. Podržavam i podrzavat ću i podržavao sam tako, bilo koji dobar potez HDZ-a. To bar znaju svi koji me bolje poznaju i prate moj rad, kod mene stranačka politika ne stanuje. Samo smatram da su potvrde diskriminacija, ucjena, prisila, ljudska degradacija, stvaranje podjela, da su medicinska katastrofa, jer cijepljeni unose virus u intenzivne bez kontrole, te da su protustavne i sulude. Treba skupit milju potpisa i pokazati da je narod protiv potvrda”, kazao je Mišević.

On je samo jedan od mnogih koji su potpisali za referendum.

“Dragi prijatelji, podržite svojim potpisom raspisivanje referenduma kojim se želi vratiti pravna država i sloboda građanima. Ovim referendumom stječe se legitimitet za svaku vrstu građanskog odgovora na mjere kojima se krše temeljna prava i slobode građana. Idemo sad svi zajedno, ovo je referendum ne samo za zaštitu slobode nego i života i zdravlja svih ljudi. Vaša podrška je mali korak za vas, a veliki za sadašnjost i budućnost čovječanstva. Ne dopustite da vas kiša i snijeg zaustave, imajte na umu da se još nitko nije otopio od kiše”, poručio je europarlamentarac Mislav Kolakušić.