fbpx

Širi se stranica Hrvatske izdajice

Učiteljica Bernarda Jug, jedna od najistaknutijih osoba pokreta protiv nošenja maski, u aplikaciji Telegram je pozvala sljedbenike da upišu “izdajice naroda” u bazu Hrvatske izdajice.

Radi se o stranici kojoj je cilj popisati “izdajnike hrvatskoga naroda”. Logo stranice je omča za vješanje.

Rade popis izdajnika, traže njihove podatke

Citate sa stranice prenosimo u izvornom obliku, bez ispravaka.

“Molimo Vas pretražite ili unesite podatke koji nedostaju, da ih MI, NAROD možemo pronaći i suditi im po Božjem i Prirodnom zakonu, Hvala Vam svima, Slobodnim Ljudima”, piše na stranici.

Na početnoj stranici od ljudi se traži da unesu osobne podatke “izdajica” pa da se tako upišu njihovi brojevi telefona i mailovi te navedu imena i prezimena osoba koje su im u bliskom srodstvu.

Pozivaju i da se u bazu unesu svi poznati podaci o osobama koje nazivaju izdajnicima.

“Uz ime i prezime, unesite adrese prebivališta i radnih mjesta, vikendica , koje autombile voze, tko im je u rodu ,a da ih podržava i sve što može koristiti da se navedeni privedu Pravdi”, piše.

Bernarda Jug je na aplikaciji Telegram zatražila od sljedbenika da dijele i popunjavaju bazu. “Tisuće moraju biti na popisu”, napisala je.

Na popisu Stožer, premijer, predsjednik…

Na vrhu popisa se nalaze premijer Andrej Plenković, uz objašnjenje da ga “plaćaju Soroš i Bill Gates”, i predsjednik Zoran Milanović.

Navedena su i imena članova Nacionalnog stožera: Vili Beroš, Alemka Markotić, Krunoslav Capak i Davor Božinović. Za njih tvrde da uspostavljaju zdravstvenu diktaturu i propagiraju strah.

Tu su i ministar Josip Aladrović, znanstvenik Ivan Đikić i pulmolog Saša Srića.

Na desetom mjestu je liječnik Dobrica Rončević, za kojeg u objašnjenju piše da želi cijepiti što više odraslih i djece.