fbpx

ZBOG LIBIJSKIH TUNA Priprema se uhićenje Pupića-Bakrača?

Županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić-Bakrač oglasio se priopćenjem za medije u kojem naglašava kako je dobio informaciju kako DORH ima nalog zaštititi ministricu u aferi uvoza tuna iz Libije na način da pokrene progon protiv njega. Njegovo priopćenje kao i audio zapis razgovora sa novinarkom prenosimo u cijelosti.


Poštovani,

iz dva relevantna izvora unutar sustava dobio sam info da je DORH dobio nalog da zaštiti ministricu te pokrene progon protiv mene. Ono što sam odgovarao medijima vezano za problematiku Libijske tune nema elemenata zbog kojih bi DORH uredova, moguće su jedino privatne tužbe iako smatram da ni za njih nema elemenata. Ili misle kopati da bilo što nađu pa da me progone isto kao zadnji put kada mi je policija pretresala kuću? Bila bi sramota da me se opet progoni i maltretira zbog ukazivanja na problematiku. Također na tvrdnje odvjetnika Ive Faričića kako se radi o tuni sa Malte mogu reći kako posjedujem papirnate dokaze da se radi o Libijskoj tuni.

U prilogu Vam šaljem audio zapis mojih odgovora novinarki kojim se razjašnjava određene stvari u odnosu na uvoz Libijske tune.