fbpx

BANGOURA: Do uvođenja eura satrat će nas povećanjem cijena, tko preživi – satrat će ga euro

“I budali je sada jasno da će nas do uvođenja eura satrati povećanjem cijena. Ono malo što preživi, osim ekipe iz ortačko-krkanlučkih klanova koji su se dobro potkožili, satrat će sam euro”, upozorava poduzetnik i bivši tv voditelj, Hamed Bangoura.

“I dok oni građani što si još nešto mogu kupiti za svoju velebnu plaću, skakuću od dućana do dućana ne bi li našli nešto na akciji, a mnogi nakon najnovijeg poskupljenja goriva parkiraju svoje ljubimce i palit će ih samo za blagdane, guverner Vujčić im je dao savjet za preživljavanje koji zaslužuje ne tri doktorata, već Nobelu nagradu za ekonomiju i naravno Zlatnu kunu!

Čovjek na divljanje cijena mrtav hladan reče: ‘Ako vidite da vam netko drugi diže cijene, odite kod nekog drugog, netko drugi neće, tamo gdje postoji konkurencija. Odite, birajte one koji vam nude niže cijene, to je najbolja zaštita od rasta cijena.’ I u pravu je. Konkurencija čuda radi, samo kad nije dogovorena i usklađena. U ovom slučaju da nas dokusuri,” pasimističan je Bangoura.