fbpx

BRAJKOVIĆ: Zombiji iz zadarskog HDZ-a nas redovno podsjete o kakvoj se bagri nepismenih oportunista i beskrupuloznih lažova radi

Nismo dugo čekali na reakciju predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Poluotok Frane Brajkovića. Naime, njega su HDZ-ovci prozvali za nerad i jeftino prikupljanje političkih poena. Brajković im nije ostao dužan. Njegov odgovor prenosimo u cijelosti.


Koliko god se Premijer trudio prikazati današnji HDZ kao modernu europsku demokršćansku opciju, zombiji iz zadarskog ogranka nas redovno podsjete o kakvoj se bagri nepismenih oportunista i beskrupuloznih lažova ovdje već godinama radi. Svaka čast iznimkama.

Nepotpisano, nervozno “Priopćenje laži”, uz blaćenje i iznošenje neistina s jedinim ciljem da se IZBJEGNE OZBILJNU RASPRAVU O OZBILJNOJ TEMI!

Dobili ste ozbiljan set prijedloga sa strane našeg MO-a, a odgovarate kao kafanski prodavači magle. Sramota je za bilo koju stranku da pada toliko nisko u javnom nastupu.

Ipak, ne čudi me jer to nažalost i jest prava slika vašeg HDZ-a posljednjih 30-ak godina. Laži, nepismenost, neprovjerene informacije, prepisivanje rješenja, preuzimanje zasluga, nepotpisano napadanje iza imena stranke i nesposobnost da argumentom odgovorite na argumente.

Onoga tko je napisao i podijelio ovaj NEPOTPISANI pamfletić pozivam da slobodno dođe u prostorije MO-a Poluotok svakog tjedna na otvorena vrata, besplatan tečaj “Pisanja smislenih priopćenja” te da pogleda fb stranice MO Poluotok Zadar oko barem osnovnih informacija o radu našeg MO-a.

I za kraj, ozbiljno pozivam HDZ Zadar da se izjasne je li ovo priopćenje stvarno njihovo te da promjene administratore i da se prestanu javno sramotiti.

Vrata Zadra su preozbiljan projekt da bi Vam dopustio da ga spustite na razinu javnog prepucavanja bez potpisa.

S poštovanjem,
Frane Brajković
NEZ