fbpx

Od načelnika u policiji preko HDZ-a do načelnika općine (VIDEO)

Županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač dao je izjavu vezano uz postupanje zadarske policije. Pupić navodi kako ga je Gašpar Begonja, bivši načelnik u policiji te današnji načelnik Općine Privlaka, tužio jer je u Županiskoj skupštini izjavio kako su za načelnika krima Begonju imenovali u HDZ-u u Medulićvoj.

Pupić-Bakrač navodi kako se Begonja nakon umirovljenja iz policije učlanio u HDZ te zatim postao načelnik Općine Prvlaka.

“Osobno sam podnio više kaznenih prijava sa adekvatnim dokazima, za dječa koja su se događala u Zadarskoj županiji, u Narodnom muzeju, a vidjeli ste sada i vezano za prebivalište predstojnika Ureda predsjednika Vlade, Frke Petešića, i onda vam to traje mjesecima, godinama, Policijska uprava zadarska je spora, ništa se ne rješava. Kada su u pitanju oni koji su vezani uz HDZ, nikad se ništa ne rješava, nikad istrage ne dolaze do kraja i to traje godinama. U slučaju dvojice ljudi koji su pisali po Facebook profilima, djelovalo se odmah. Sutradan se hapsi! Tu je instalirana nekakva skupina unutar Policijske uprave Zadarske, koja prati sve tko što piše po Facebooku. Znači, prate se verbalni delikti. I osobno sam uhapšen zbog satire na Facebooku, vršena mi je premetačina kuće, itd. Postavlja se pitanje da li je ova Policijska uprava efikasna samo kad je u pitanju verbalni delikt?

Danas možemo sebi postaviti jedno retoričko pitanje; Da li je ovdje sjedište hrvatske policije ili je ovdje sjedište HDZ-ove milicije?”, izjavio je Pupić-Bakrač.