fbpx

SDP: Kako Župan Longin laže i to plati javnim novcem

Iz SDP-a ističu kako je župan Božidar Longin izjavio da su osigurana sredstva za izgradnju hospicija na Babindubu, no iz proračuna je vidljivo kako za taj projekt neće biti niti kune. Njihovo priopćenje za medije prenosimo u cijelosti.


Župane, sto puta ponovljena laž i dalje ostaje laž. Stoga smo primorani ponavljati istinu

Na Skupštini je župan rekao da su sredstva za hospicij na Babindubu osigurana i pritom lagao.

Zatim 08.01.2022 godine Zadarska županija plaća promotivan članak JAVNIM novcem gdje ponavlja da se kreće u realizaciju projekta hospicija na Babindubu. Laž koju su platili građani novcem iz proračuna. (slike u prilogu)

Mi nismo netko tko u politici vjeruje na riječ. Mi vjerujemo konkretnim odlukama i brojevima u proračunu. Mi nismo vijećnice i vijećnici u Županijskoj Skupštini kako bi bez ikakvih dokaza glasali za proračun. Tražimo dokaze i jasne odluke.

Proračun je, kako možete vidjeti na slici u prilogu, sasvim jasan dokaz da je projekt hospicija zaustavljen!

A u svrhu prethodne lokalne kampanje je i ministar Aladrović 12.03.2021 godine najavio da će ministarstvo financijski podržati taj projekt. I on je pritom lagao. U državnom proračunu nit slova nit kune o hospiciju. Sve to uz asistenciju državne tajnice, Zadranke, Marije Pletikose.

Francuski nobelovac Jacques Anatole François Thibault je jednom rekao: “Što može hladna i gola istina protiv blistavih čari laži.”

Istina možda nekad je hladna, ali je nužno potrebna. Očarati građane, pa i pojedine političare, blistavim lažima je opasno za društvo i za građane!

Sdp Zadarske županije