fbpx

ZADARSKI HDZ BRAJKOVIĆU: Uređeni su Forum i svjetski poznate atrakcije Morske orgulje, Pozdrav suncu…

Zadarski HDZ odlučio je reagirati na očitovanje predsjednika Vijeća MO Poluotok Frane Brajkovića koji je u svom osvrtu na projekt “Vrata Zadra” pozvao nadležne da prije nego što stave nova vrata, dovedu kuću u red, navodeći popis problema na Poluotoku koji se trebaju riješiti prije pokretanja megalomanskog projekta.


Nakon poduže pauze od bilo kakvog rada, predsjednik Mjesnog odbora Poluotok odlučio se na prikupljanje jeftinih političkih poena kritizirajući projekt Vrata Zadra. Uzima li to sebi za pravo govoriti o potrebama Poluotoka osoba koja je izravno odgovorna za potpuno demoliranje prostorija Mjesnog odbora Poluotok?

Može li se netko prisjetiti, u 4 godine funkcioniranja ovog sastava mjesnog odbora, broja sastanaka koje su održali? Može li se tko prisjetiti pokrenutih inicijativa, javnih akcija ili bilo kakvog drugog suvislog rada za opće dobro stanovnika Poluotoka od strane gospodina Brajkovića?

Za razliku od Vas, gospodine Brajkoviću, netko je sve ove godine marljivo radio za Poluotok pa su tako nastali uređeni Forum i svjetski poznate atrakcije Morske orgulje i Pozdrav suncu.

Da nabrajamo dalje? Uređeni su i obnovljeni Poljana Šime Budinića i Trg Petra Zoranića, Providurova i Kneževa palača, Palača Cedulin, šetnica na bedemima, uređuje se stara Tehnička škola i crkva sv. Nikole koja postaje Međunarodni centar za podvodnu arheologiju, a upravo se sanira kompletna zadarska riva.

Molimo vas dopišite i ove stvari na vašu “karticu” potreba Poluotoka u kategoriju “riješeno”!

Za sam kraj, da podsjetimo javnost i na Vaš učinak kao predsjednika MO Poluotok: 0 sastanaka, 0 incijativa, 0 rada, 1 uništeni i devastirani prostor Mjesnog odbora.