fbpx

PUPIĆ-BAKRAČ O PEROVIĆU: “Ne rađa majka dva puta ovakvog prevaranta”

Povodom natpisa u medijima u kojima se spominje tvrtka Eko Zadar, priopćenjem se oglasio županijski vijećnik AM Marko Pupić-Bakrač. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.


Poštovani, tvrtka vam postoji od 2006 godine i osnovana je za zbrinjavanje otpada. Od tada niste zbrinuli niti jedno jedino kilo smeća ali vam je direktor Dino Perović prodao vijećnicima i građanima na tone magle. Nema što nije izlagao i izvarao javnost oko Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje. Taj centar je trebao biti otvoren još davnih dana, a kako stvari stoje neće ni ove godine, pa će Dino obećavati da će iduće kao i svake godine. Da stvar bude gora kad i bude otvoren u 21 stoljeću neće imate sortirnicu za sortiranje smeća. Što znači da će te otapad koji je sirovina pretvarati u smeće..

Dakle, plaćamo Vam đabalebarenje i da nas j… u zdrav mozak više od 15 godina i ne to nije dosta. Sada ćemo plaćati i vaše kućne ljubimce da se imate s čim zabavljati na vašem “poslu” pardon, poslu prodavanja magle. Da je ovo Amerika još bi Dino Perović onako istetoviran i nabildan završio sa svojim prevarama na filmu nešto slično kao Vuk sa Wall Street-a . Ovdje kod nas biti će samo legenda o čovjeku koji 16 godina ništa nije radio, primao plaću, putovao o našem trošku u Zagreb, koristio o našem trošku kartice… đabalebario na naš račun.

Srdačan pozdrav
Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač