fbpx

RADETA: “Ne čude me privođenja HDZ-ovaca, ali me čude reakcije onih koji su prije dva mjeseca digli ruke za HDZ”

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zadar Daniel Radeta oglasio se na svojem Facebook profilu povodom uhićenja ministra Horvata.


“ČUDO ZADARSKO”

Ne čudi me HDZ, ne čude me privođenja, kriminal, utaje, pogodovanje… na to smo već navikli, ali me čude reakcije onih koji su prije dva mjeseca digli ruke za HDZ, a sebe su promovirali kao političke promjene.

Danas se, ti isti, “čude” namještenim natječajima u Zadarskoj županiji, a jučer su po političkim vezama dobijali poslove.

Danas se, ti isti, “čude” kada kriminalna organizacija želi razbaštiniti zgradu Županije, a još jučer su digli ruke za njihove prostorne planove i programe pročelništva za graditeljstvo.

Danas se “čude” kada netko umjesto rive na Branimiru ugradi betonske podove s grijanjem za svoju krčmu.

Danas se ti vijećnici, tzv. nezavisni koji su promijenili 5-6 stranaka u međuvremenu “čude” kako netko uopće može izdvajati toliko vremena za rad u odborima i Gradskom vijeću za samo 1.000,00 kn mjesečno.

Danas, ti isti, odlaze iz Odbora za obrazovanje i sport na kojima su ujedno inzistirali, pa im se ne radi, ne javljaju se, ne komentiraju, jer ih kako kažu politika ne zanima, ali ih zanima izlazak na parlamentarne izbore.

Danas će se ponovno svi oni “čuditi” ispitivanjima i uhićenjima…

Danas se se svi nešto “čude” ali kad treba digniti ruke za kriminalnu organizaciju, onda se oni čude nama kako možemo biti protiv.

Jesmo li uopće zaslužili bolje?