fbpx

PONOVNO INCIDENT U ZADARSKOM AZILU Sukobile se zaposlenice i posjetitelji azila – policija provodi kriminalističko istraživanje

U Zadarskom azilu za napuštene pse, danas je opet izbio incident nakon kojega je azil zatvoren za posjete. Prema neslužbenim informacijama zaposlenice su se sukobile sa posjetiteljima azila. Nažalost, ovo nije prvi takav incident u Zadarskom azilu, a također nije ni prvi put da policija obavlja očevid.

“Zbog današnjeg velikog incidenta do daljnjeg smo zatvoreni za posjete. Molimo vas nemojte nas propitkivati što, zašto, niti slati poruke u inboks, jer nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Hvala vam puno na razumijevanju” – objavile su zaposlenice azila.

“Imamo dojavu u 12.04 da je došlo do sukoba između više osoba. Provodimo kriminalističko istraživanje. Za sad ne bih rekla da je bilo nešto strašno, ali svakom akteru je strašan događaj takav ako se tako nešto dogodi. To je za sada, ali još nemamo sve podatke, u tijeku je krim istraživanje” – izjavili su u PU zadarskoj.