fbpx

UBOJSTVO U PLOČAMA: Izašao iz auta i kalašnjikovom upucao dvoje ljudi, među kojima i maloljetnika

Pločane je prije nekoliko trenutaka uznemirila pucnjava koja je dopirala iz industrijskog dijela grada. Kako neslužbeno doznaje portal Ploče Online, navodno ima i žrtava, navodno su dvije osobe sigurno usmrćene, jedna od njih je maloljetna. Ploče online dodaju, također neslužbeno, da je prva žrtva brat od ubojice koji je, kasnije, kako je potvrdila policija, uhićen na benzinskoj pumpi na magistrali u Opuzenu.

Prema neslužbenim informacijama, ubojica je ubio svog brata i sina susjeda od 15 godina, javlja Slobodna Dalmacija.

Ubojstvo se dogodilo na odlagalištu otpada pored stanice tehničkog pregleda.

“Navodno je netko izašao iz auta i pucao iz kalašnjikova”, rekao je za Dalmaciju danas stanovnik Ploča. Dodaju da su dvije muške osobe smrtno stradale na različitim lokacijama.

Policija: Napadač uhićen na području Opuzena

Glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup je potvrdila da je napadač uhićen u Opuzenu.

“Policija je na području Opuzena pronašla osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem. Radi se o muškoj osobi koja je uhićena. Nalazi se u prostorijama policije”, kaže Biskup.

Policija je poslala priopćenje u kojem navode da su pronađene dva mrtva tijela i da je jedna osoba uhićena.

“Nakon zaprimljenog većeg broja dojava građana, policija je jutros oko 8 sati na dvije različite lokacije na području grada Ploče pronašla dvije mrtve muške osobe za koje se sumnja da su preminule nasilnom smrću.

Vrlo brzo nakon pronalaska tijela, oko 8,30 sati, policija je uhitila osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem i on se trenutno nalazi u prostorijama policije gdje će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje”, javlja policija.

Slijedi očevid kojim će rukovoditi Županijsko državno odvjetništvo i kojim će se utvrditi detaljnije informacije ovog događaja, poručili su iz PU dubrovačko-neretvanske.