fbpx

AHMETOVIĆ (SDP) HDZ-u: Izdajnički ste Orbanu predali kompletnu hrvatsku energetiku

HDZ je na svojoj Facebook stranici prenio riječi posebnog izaslanika američke vlade Gabriela Escobara, koji je kazao da je Hrvatska pouzdan partner SAD-a te da je izgradnja LNG terminala prije rata u Ukrajini primjer pametne energetske politike.

Osvrnuli su se i na SDP-ovu političku tajnicu i načelnicu Omišlja Mirelu Ahmetović, koju redovito nazivaju komesarkom.

“Zanimljivo, komesarka Ahmetović – koja je htjela da Hrvatska ostane ovisna o ruskom plinu – već neko vrijeme ne prijeti da će se ‘bacati pod bagere’”, stoji u objavi HDZ-a uz fotografiju novinskog članka u kojem Ahmetović govori o gradnji LNG terminala.


Ahmetović im je odgovorila na Facebooku.

Odgovor Ahmetović

“Bila bih ispred bagera da vi, HDZ-ovi bijednici i lažni demokršćani, niste bagere dovukli morskim putem i to ranom zorom – poput razbojnika koji imaju nečistu savjest. To ste napravili na blagdan Cvjetnice – kao vjerodostojni zagovaratelji neradne nedjelje.

Ja sam se tada borila za zakone RH koji vama ionako ništa ne predstavljaju s obzirom na gigantsku krađu kojom ste opustošili Hrvatsku gore od svih okupatora zajedno.

Jeste rekli Escobaru da ste stranka koja je uzimala pozajmice od PPD-a, tvrtke koja ima ekskluzivan ugovor s Gazpromom za ruski plin, postajući tako stranački eksponent ruske politike u JI Europi?

Jeste li mu rekli da je HEP, kojim ravna vaš stranački kadar, istoj toj tvrtki avansno platio ruski plin, protivno ugovoru i nakon netransparentnog natječaja (na to moje zastupničko pitanje još uvijek niste odgovorili)? Vjerojatno niste jer ste kukavička stranka opasnih namjera i kriminalnog djelovanja.

Vjerujem da ste već čestitali vašem partneru Orbanu kojem ste izdajnički predali kompletnu hrvatsku energetiku i kojem hrvatski plutajući LNG plaćen hrvatskim novcem služi kao skladište plina.

Doći će vrijeme kada će građani svjedočiti razmjerima vašeg kvislinškog djelovanja. Samo polako.

Vaša komesarka”, stoji u objavi Ahmetović.

https://www.facebook.com/mirelaahmetovicsdp/posts/394046595877419