fbpx

Hrvoje Bujas ponovno izabran za predsjednika Udruge Glas poduzetnika

Udruga Glas poduzetnika (UGP) na redovnoj izbornoj skupštini ponovno je za predsjednika izabrala Hrvoja Bujasa. Poručio je da se UGP u dvije teške godine za poduzetnike i građane i s gotovo 19 tisuća članova etablirao kao jasan glas promjena i reformi te konstantnog pritiska na vladajuće, izvijestili su danas iz UGP-a.

Bujas, koji je za predsjednika UGP-a izabran na mandat od dvije godine, istaknuo je kako je njihov rad, pa i pritisak na vladajuće, ono što neovisne i jake udruge u civilnom sektoru rade ili bi trebale raditi. “UGP je ujedno i partner, i kritičar, i predlagač s argumentima. Ne zanimaju nas obećanja, tražimo realizaciju”, poručio je Bujas.

Kako su u priopćenju izvijestili iz UGP-a, na jučer održanoj izbornoj skupštini izabrani su i članovi Nadzornog odbora: Aco Momčilović, Ivana Ožegović, Danko Bačelić, Silvija Popović i Boris Podobnik. Za članove Upravnog odbora izabrani su Bruno Samardžić, Ivana Matić, Dražen Oreščanin, Vuk Vuković, Hrvoje Bujas, Mislav Bašić i Lana Šiljeg.

Predstavljen novi smjer Udruge

Izvršni direktor udruge Dražen Oreščanin na skupštini je podnio izvještaj o radu UGP-a za 2020. i 2021., o svim aktivnostima i rastu broja članova te volontera, a predstavio je i financijski plan za 2022., o čemu iz UGP-a ne iznose detalje, kao ni o izmjenama i dopunama Statuta.

Navode tek da je na skupštini “predstavljen novi smjer Udruge, plan za proširenje tima i povećanje broja odbora, vezan uz pokretanje zadruge Glas poduzetnika i pokretanje UGP kafića”.