fbpx

KK Zadar prijeti da će policiji prijaviti Enia Meštrovića i Antu Rubešu

Nakon što su nadzornici i gradski vijećnici Enio Meštrović i Ante Rubeša jučer na konferenciji za medije iznijeli prljavo rublje u klubu, tražeći provođenje revizije, ostavku direktora Željka Žilavca i poništenje natječaja na kojem je izabran sportski direktor Zvonimir Ridl, iz Košarkaškog kluba Zadar danas su najavili moguće podnošenje prekršajne prijave zbog njihovog ponašanja na Glavnoj skupštini, koja je neuspješno završila prije presice.

Ovo je “službena reakcija kluba KK Zadar vezano za izjave na press konferenciji koja je održana jučer u dvorani Jazine, 5. travnja 2022., od strane gospodina Enija Meštrovića i gospodina Ante Rubeše”:

– Poštovani predstavnici medija kao i šira javnosti,

Svjesni smo izuzetno delikatne situacije u kojoj se Klub nalazi. Kao što smo naveli u prošlom priopćenju „očekujemo da će se sa svim budućim izjavama i istupima pokušati skrenuti pažnja s njihovog nedoličnog i neprimjerenog ponašanja” sa netom održane Skupštine tako se i dogodilo.

Senzacionalističkim izjavama pokušavaju skrenuti pozornost sa incidenta koji se zbio na samoj Skupštini održanoj jučer 6. travnja 2020. na Višnjiku u 13:00. Vezano za dotični incident razmišlja se i o prekršajnoj prijavi jer postoje temelji za isto. Takvo ponašanje osuđujemo i ne može se tolerirati u jednoj ozbiljnoj instituciji kao što je KK Zadar.

Medijski „ping-ping” ovakvog karaktera Klubu najmanje odgovara jer naš fokus treba biti na sportu i završnici prvenstva Hrvatske.

S takvim ponašanjem na jučer održanoj Skupštini, jesu li oni stvarno vrijedni uništenja Kluba? Je li to ta budućnost kojoj težimo?, navodi se u nepotpisanom priopćenju koje je danas poslano medijima, a u kojem nije dan odgovor na ozbiljne optužbe vezane za neracionalno trošenje sredstava kluba.