fbpx

VUČETIĆ: Predsjednik na otvorenju Pelješkog mosta – zašto Butković dvoji?

Kako su strijelice koje se odašilju s Pantovčaka i Banskih dvora sve žešče, sve je više onih, posebno iz HDZ-a, koji se odlučuju na neke događaje ne pozivati predsjednika Zorana Milanovića.

Naravno da to još više generira podjele u društvu, a o tome kako i ministar Butković dvoji pozvati ili ne predsjednika Milanovića na otvorenje Pelješkog mosta, svoje je komentar dao Marko Vučetić, bivši saborski zastupnik, a sada predsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra.

Na Facebooku Vučetić piše:

“Podjele u društvu nastaju iz politika podjela, a politike podjela nastaju iz negiranja države. Država se negira kada se ne prihvaća volja građana.

Građani su htjeli ovu saborsku većinu, a posredno i ovu Vladu, baš kao i ovog predsjednika.

Kada ministar Butković dvoji o tome hoće li na otvorenje Pelješkog mosta pozvati predsjednika Milanovića, on dvoji o tome prihvaća li Hrvatsku kao državu.

Što mislim o Plenkoviću ili Milanoviću, jasno govorim, ali, sve dok sam predsjednik Gradskog vijeća, i jedan i drugi će biti pozivani na svečanosti u organizaciji Gradskog vijeća Grada Zadra.

Znam tko su oni, ali znam i što je država. Državu se ne može svojatati. Državu svojata koruptivna volja koja ne zna što je država”.

https://www.facebook.com/marko.vucetic.7921/posts/1143772449804576?__cft__[0]=AZWzKliD4O2MXCL5EKuHumlM9o37iaduBJc7UP5Vt9y7AFSwCzrUDTXH27CFOEsICMkqyVhmTt8-eLdANqSMA_dH3bMAc0dranf794157jmbA2Pu4s8O99Kg6VXhH4-eerM&__tn__=%2CO%2CP-R