fbpx

Cirkus Colorado u PU Zadarskoj

“U PU Zadaskoj dogodio se jedan naučno-fantastični događaj. Policijski službenici nisu uspjeti utvrditi nikakvu nezakonitost u najnovijoj aferi u KK Zadar gdje se u hotelu pretplatilo spavanje igrača za koje se naknadno uspostavilo da nisu uopće tamo bili! Predsjednik Nadzornog odbora dolazi te nezakonitosti potkrijepiti papirnato, nitko od načelnika u PU Zadarskoj neće da ga primi. Postavlja se pitanje, kako ta uprava radi i tko su njezini stvarni šefovi?

To nije teško zaključiti budući je bišvi šef krima uhvaćen na videozapisu kako pijan sa lokalnim narkodilerom i kriminalcem koji je, sad se pokazalo, opljačkao KK Zadar, zajedno jede, pije i pjeva, a prije toga bili su po domjencima Rena Sinovčića, za kojeg se 15 godina nije uspijelo ustanoviti u ovoj PU da potkrada NK Zadar jer je krađa bila toliko softificirana da to policijski inspektori nisu uspjeli ustanoviti. Naime, on je sa računa NK Zadar prebacivao novce na vlastiti račun i na račun medijske kuće VOX. Stvarno, to je tako teško bilo utvrditi. Malo dijete bi utvrdilo to, ali oni nisu uspjeli.

U nedostatku toga da se u ovom gradu love kriminalci kao što su Don Dario i Livi, najveći kriminalci, možda i u cijeloj Hrvatskoj, kako bi se prikrilo pravo stanje stvari i tko su njihovi šefovi, oni love nekakve ljude koje prikazuju kriminalcima. Tako, jedno 68 puta hapse Soma, optužuju Duška Lunga Polovinu za ovo i za ono, pa se taj Som u Zagrebu, pošto ga toliko puta hapse, hvali da je on šef nekakve zadarske mafije.. Znači, u ovo policijskoj postaji je cirkus Colorado! Oni koje bi oni trebali hapsiti, oni sede sa njima. Načelnik sjedi sa Don Darijom, jede i pije, žderu janjetinu i onda se dogovaraju koga će hapsiti i što će raditi i kako će prikrivati svoj nerad. Međutim, između ostalih, upali su i meni zbog Facebook statusa, u kuću  u 6 satu ujutro sa šest policajaca kao da hapse nekakvog šefa narko-dilerske mafije iz Kolumbije. Sve zbog mog govora i upozoravanja na ovo što se radi.

Ovu policijsku postaju i policiju u Zadru vode ljudi koji su kerovi režima i koji isključivo progone po političkom nalogu. Zbog toga nisu nikoga progonili u KK Zadar, zbog toga su pokušali zataškati ovu aferu, zbog toga je zbog pustih krađa i nezakonitosti u KK Zadar jedini pedro Pino Gjergja.”, izjavio je u svom videu županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač.

Video možete pogledati u nastavku.