fbpx

Instagram eksperimentira s mogućnostima drugačijeg prikaza sadržaja

Popularna društvena mreža Instagram eksperimentira i testira više mogućnosti drugačijeg prikaza sadržaja, a više neimenovanih izvora i medija tvrdi da će sučelje platforme u budućnosti biti slično TikToku, otkriva ictbusiness.info.

Aplikacija bi, ako je suditi po nagađanjima, trebala prikazivati sadržaje i opcije u ‘okomitom prikazu’ preko cijelog zaslona.

Korisnici će odmah imati bolji i detaljniji pregled, sadržaji i mogućnosti unutar aplikacije će biti vidljiviji i istaknutiji.

Adam Mosseri je čak otkrio da će se fotografije i videozapisi početi pojavljivati upravo na ovaj način. Ističe se kako će popularni Stories i dalje biti dostupni na vrhu zaslona.

Mediji ističu da se Instagram želi usredotočiti na kraće videosadržaje, većina kreatora sadržaja će sigurno biti zadovoljna promjenama. Društvene mreže se natječu u inovacijama i proširenjima unutar svojih platformi, no na kraju često prevladaju sličnosti.

Korisnici društvenih mreža biraju onu prema svojim potrebama i interesima, a dijeljenje sadržaja i prijateljstvo su i dalje na prvom mjestu.