fbpx

PUPIĆ-BAKRAČ: Hvala ti Bože što ostadoh dijete!

Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač reagirao je na situaciju u Ministarstvu poljoprivrede i na medijske natpise o tome.

Naime, Ministrica poljoprivrede Marija Vučković prošle je srijede bila prisiljena prekinuti redovni kolegij s najbližim suradnicima nakon što je dio njih, nezadovoljan njenim nastupom i napadima, napustio kolegij prije njegova završetka. Cijela situacija dovela je i do problema u sektoru, a sve je izvjesnije, da će posljedica nesređenog stanja biti i korekcije u sredstvima koje će Hrvatska povući iz EU fondova zbog grešaka u isplatama izravnih poticaja i isplatama iz europskih fondova za ruralni razvoj.

Reakciju Marka Pupića Bakrača prenosimo u cijelosti.


Poštovani,
u bajci carevo novo ruho car se u procesiji pojavio u novom ruhu. Svi su se divili njegovom novom ruhu i pljeskali dok jedno prostodušno iskreno dijete ne uzvikne car je gol. Tada se i ostali počeše smijati i govoriti da je car gol. Jedna od najčešćih rečenica moga oca upućenih meni jest: sine ti si djetinjast. Eto dijete u meni odavno govori o korupciji, neredu, nesposobnosti u Ministarstvu o očiglednim problemima Ministrice . Sada je to očigledno postalo očigledno svima . Hvala ti Bože što ostadoh dijete.

Marko Pupić Bakrač