fbpx

“Uništili ste i pokrali KK Zadar”

“Kao potpredsjednik HKS-a, aktivno ste sudjelovali u uništavanju i urušavanju hrvatske košarke koja je spala na te grane da gotovo nikoga više ne može pobijediti, pa ni reprezentacije iz treće lige europske košarke. U KK Zadar vaši prijatelji Željko Žilavec i Igor Musap, uz blagoslov Dukića, Kalmete i vas, nastavili su kontinuitet pljačke i devastiranja Kluba koja traje desetljećima pod pokroviteljstvom HDZ-a. Gdje je toj pljački i devastaciji kraj? Da li je namjera vas i vaše stranke totalno uništenje košarke u Zadru i Hrvatskoj?” – pitao je župana Božidara Longina, vijećnik Akcije mladih Marko Pupić-Bakrač.

“U HKS-u nisam već 10 godina. Što se sada u košarci događa niti znam, niti me briga” – rekao je Božidar Longin na što je reagirao Pupić Bakrač, rekavši da stanje u KK Zadar upravo i traje desetljećima.

“Traje desetljećima i desetljećima se urušava. I vi niste odgovorni? To je točno, niste odgovorni, nego zaslužni za to urušavanje. Isto kao i Kalmeta i Musap i ostali, pa se KK Zadar zadužuje pola milijuna kuna”, odgovorio mu je Pupić-Bakrač.