fbpx

Načelnik općine u bordelu u Austriji na službenu karticu potrošio 1.560 eura

Načelnik općine Murter-Kornati Toni Turčinov jedne noći sredinom travnja 2019. godine između 1:37 i 3:38 ujutro, u klagenfurtskom klubu La Cocotte, triput je upotrijebio općinsku karticu i potrošio 1560 eura proračunskog novca.

Kako doznaje Telegram, radi se o tri računa, dva od 600 eura te jednom od 360 eura, a klub o kojem se radi bio je legalni bordel kojemu je na službenim stranicama pisalo da pruža erotično iskustvo s non-stop show programom. Gosti kluba mogli su birati i intimno druženje s 10 do 15 djevojaka u sedam zasebnih soba na dva kata.

Turčinov: Slučajno sam pomiješao kartice

U odgovoru za Telegram Turčinov je kazao kako je bio na večernjem druženju u bordelu s potencijalnim gostima i domaćinima te da je slučajno pomiješao kartice. Naime, tvrdi da je račun htio platiti privatnom karticom.

“Moja privatna i službena kartica iste su banke i u tim večernjim satima došlo je do omaške zbog koje se ispričavam svojim mještanima”, napisao je u odgovoru tvrdeći da je obeštetio proračun tako da je privatnom karticom onda platio troškove noćenja u hotelu za 12 ljudi.

Zanimljivo je da su ti troškovi iznosili točno 1560 eura, ali i da su, prema prvom odgovoru, u Austriju putovali samo on, direktorica lokalne turističke zajednice te jedna recepcionerka. Na upit Telegrama kojih je još 9 ljudi spavalo u hotelu, iz općine su rekli da ne mogu odgovoriti jer moraju zaštititi njihovu privatnost.