fbpx

Načelniku Murtera jučer dodijelili nagradu za “najboljeg je**ča” – on ju je veselo prihvatio (VIDEO)

Iako je USKOK protiv načelnika Općine Murter-Kornati pokrenuo izvide zbog otkrića portala Telegram da je bordel plaćao poslovnom karticom te kasnije to pokušao prikriti lažiranjem računa, Toni Turčinov ne izgleda zabrinuto. Štoviše, grupa njegovih mještana za to ga je i nagradila.

Telegram je objavio snimke događanja na kojem je murterska Udruga Kučerosi sinoć načelniku dodijelila nagradu “numero uno”. Riječ je o priznanju koje se dodjeljuje osobi koja je, citiramo, “okrenula najviše žena preko ljeta”.

Kako objašnjava čovjek za mikrofonom, lokalni mesar Ivo Šikić Rogić, on sam je dugo godina bio “numero uno”, ali sada je došlo vrijeme da se ide na mlađe. “Predajem svoju titulu numero uno našem načelniku koji je osvitla obraz hrvatskom turizmu pred cijelom Europom”, zaključuje Šikić Rogić dok kraj njega stoji nasmijani načelnik koji je do pozornice došao na štakama.

Mizogina tradicija

Kako objašnjava čovjek koji je portalu Telegram ustupio snimku, ovaj mizogini događaj lokalna je tradicija. “Među tim ljudima koji su sinoć pljeskali načelniku bile su i osobe poznate kao ‘špije’. Oni seksualno uznemiravaju žene koje se kupaju same, tako da dođu goli i masturbiraju pred njima. Ili masturbiraju iz grmlja. Ali to je dio naše tradicije pa je očito prihvatljivo”, sarkastično komentira mještanin Murtera.

Prema tom degutantnom običaju, muškarci među sobom biraju najvećeg galeba i pritom oko vrata simbolično nose konop s ribarskom iglom za “uzeti nevinost”. Pritom strankinje s kojima spavaju boduju prema starosti i državljanstvu. Naš sugovornik dodaje kako, primjerice, Čehinje ne nose puno bodova jer su ti seksisti zaključili da “navodno rado daju”.

Zanimljivo je pritom primijetiti kako je načelnik nakon operacije Ahilove tetive veselo došao primiti svoju nagradu, ali je zato medijima prigovarao kako mu kvare rehabilitaciju s upitima o njegovim malverzacijama u općini.