fbpx

PLENKOVIĆ U STILU ĐOGAŠA VRIJEĐA SPLIĆANE: “Da je ovdje normalno, u prvom krugu bi bilo obrnuto”

Predsjednik vlade i HDZ-a Andrej Plenković poručio je u nedjelju kako HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zoran Đogaš i njegovi zamjenici neće sramotiti Splićane i baviti se aferama s maloljetnicama, dok je za Ivicu Puljka kazao da ga podsjeća na Zorana Milanovića te da je “očito da su povezani”.

U jednom trenutku je rekao da bi Đogaš vodio da je “ovdje normalno”.

“Da je ovdje normalno, trebalo je biti obrnuto u prvom krugu. Ovo je smijurija što su napravili Splićanima. I sramota. U ozbiljnim demokracijama bila bi metla i rekli bi ‘idite kući ako u godinu dana niste napravili ništa, u iduće tri niste ništa'”, rekao je Plenković.

Puljak mu je odgovorio na Facebooku,

“Andrej Plenković, predsjednik Vlade, došao je danas u Split i Splićanima poručio, citiram: “Da je ovdje normalno, trebalo je biti obrnuto u prvom krugu”, čime je i on ponovio uvredu svim Splićankama i Splićanima koju je prije neki dan izgovorio Zoran Đogaš.

Ne mogu se načuditi prvacima stranke osuđene za korupciju koji su sada počeli vrijeđati građane koji su ih odlučili odspojiti od špine i javnih novaca. Poručujem svojim sugrađanima da izađu na izbore i zauvijek maknu HDZ iz splitskih takuina”, napisao je Puljak.