fbpx

PUPIĆ-BAKRAČ: Gradonačelnik i direktor Nasada zaslužuju kaznenu prijavu

Danas je Akcija mladih u Perivoju kraljice Jelene održala konferenciju za medije povodom pogibije mladog Irca.

“Imamo nalaz državnog inspektorata koji je tu pronašao nezakonitosti i imamo odgovor konzervatora koji su rekli da ovdje nije mjesto noćnom klubu. Žao mi je što na početku ove sezone nisam jahao na tom pitanju. Zbog toga ne spavam dobro, a očito neki drugi koji su ovo dozvolili spavaju dobro. Pogledajte gdje se ovo nalazi. Mi smo skretali pozornost gradonačelnika na ovo, on je odgovoran. Nakon što se ovo dogodilo, ovaj noćni klub trebao je sljedeći dan biti zatvoren. Gradonačelnik i direktor Nasada trebali su podnijeti ostavku. Direktor Nasada je rekao da je ovaj park oplemenjen ovim noćnim klubom”, rekao je Pupić-Bakrač.

“U svemu ovome sudjeluju institucije sistema. Netko za to mora odgovarati jer sutra to mogu biti moja ili vaša djeca. Gradski oci su upozoreni, kao i direktor tvrtke Nasadi, da je sve što se ovdje događa protuzakonito. Pitanje je tko je izdao ovdje dozvolu za klub ovakve vrste. Mi smo upozoravali i na financijski aspekt, kršenje javnog reda i mira, svjetlosno i zvučno onečišćenje, trebaju se podignuti kaznene prijave, a ovaj klub još uvijek radi. Okoliš održavaju Nasadi, okoliš čisti Čistoća, a privatnik ubire profit.”

“Ovdje su četiri čestice u gradskom vlasništvu, oni ih daju u najam Nasadima, a oni u podnajam, kako se to može? Po meni svi oni trebaju dobiti kaznene prijave, svi koji su dali dozvole, kaznene prijave protiv bilo koga tko je dozvolio da ovdje bude noćni klub, tko je stavio svoj potpis na to. Kaznene prijave gradonačelniku i direktoru Nasada”, izjavio je Pupić-Bakrač.