fbpx

SRAMOTAN ISPAD: Mizogini štemer Prkačin na sramotu je Sabora i onih koji su ga birali!

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta, Ante Prkačin, sramota je za Hrvatski sabor i napose za one u ime kojih u nacionalnom parlamentu nastupa. Osim što je njegova standardna komunikacija krajnje destruktivna, primitivna i svađalačka, u srijedu se dodatno pretvorila u klasičan govor mržnje, mizoginost i vulgarnu nepristojnost. Zastupnicu Uršu Raukar izvrijeđao je uličarski i primitivno, poput kakvog polupismenog štemera. Nažalost, nije izbačen iz sabornice, iako bi takvi primjerci političkog polusvijeta trebali biti trajno izbačeni i iz Sabora.

Komentirajući istup zastupnice zeleno-lijevog bloka Urše Raukar, koja je govorila o neravnopravnom tretmanu migranata, ne krijući nezadovoljstvo činjenicom da se u Hrvatskoj na jedan način tretiraju ukrajinske izbjeglice, a na dijametralno suprotan migranti iz Afganistana, Sirije i drugih zemalja.

Zastupnici je, uz opasku kako mu je inače simpatična, Prkačin žestoko uzvratio:

– Možemo li drugačije tretirati one na čijim licima vidimo mržnju i agresivnost, uspoređivati vojno sposobne muškarce i nesretni narod koji bježi od rata. Nađite mi jednog hrvatskog vojnika koji kuka nad sudbinom afganistanskih izbjeglica. Zbog njih kukaju oni koji su navijali za Srbe i Jugoslavene dok su se s njima tukli- gnjevno je istresao svz žuč iz sebe, naravno, ne propuštajući pritom spomenuti i Josipa Broza Tita.

Zastupnica Raukar je na taj izljev bijesa Ante Prkačina, iz klupe samo dobacila: Sram te bilo!

I to je doslovce izazvalo nekontroliranu provalu mržnje iz zastupnika Domovinskog pokreta:

– Slušaj nakazo jedna, koliko te Bog unakazio tjelesno, toliko ti je i glavu- zapjenjeno je vrijeđao s govornice kolegicu Raukar, bez mjere i dobrog ukusa, ali je od predsjedavajućeg za taj skandalozni ispad zaradio tek opomenu. Baš kao i Urša Raukar, Prkačinova žrtva, jer je toj vrloj muškarčini iz klupe dobacila da se srami.

Što jest, jest, kazne predsjedavajućeg “viteza” Reinera su baš razmjerne (ne)djelu aborksog štemera i njegove žrtve…