fbpx

ZADAR SUNSET FESTIVAL Sinoć je počelo drugo izdanje festivala koji će trajati četiri dana

Sinoć je počelo drugo izdanje Zadar Sunset Festivala koji će trajati čak četiri dana, od 30. srpnja do 3. kolovoza, a na velikoj pozornici pored instalacije Pozdrav Suncu čekaju nas nastupi svjetskih ali i domaćih DJ zvijezda.

Posjetitelji će uživati u nastupima megapopularnog Dennisa Cruza, Archija Hamiltona i Pawse, atraktivne Nizozemke Cheline Manuhutu, te Britanca Elija Browna. Domaće izvođače ove godine predvode Zadranin Aldo Morro, Alvize, Groove Masters, Mony, Pablo Panda i Yakka.

Nedjelja je rezervirana za britanskog DJ-a i producenta Pawsea, a uz njega, domaći će snage tog dana predstavljati Ivan Mastermix i Mony.

U ponedjeljak će festivalskom pozornicom zaoriti Nizozemka Cheline Manuhutu koja se s profesionalne karijere modela prebacila na profesionalno bavljenje glazbom. Eli Brown, Aldo Morro i Yakka također su na rasporedu za ponedjeljak.

Posljednjeg dana festivala, u utorak, elektroničku će ludnicu zatvoriti Ricky Ahmed. Večer će, uz njega, začiniti još i Archie Hamilton te Groove Masters i Nick Jelly.

Uz regularni festivalski program, Zadar Sunset Festival organizirao je after partije na više lokacija, beat sessione te boat partije.

Kako do ulaznica?

Cijena četverodnevne ulaznice za festival jest 225 kuna, a VIP ulaznica stoji 275 kuna. Ulaznice su dostupne preko sustava Entrio.