fbpx

LICEMJERNA VLAST Dukić nije reagirao na plaće u KK Zadar dok za njih nije doznala javnost

Zbog objave ugovora i iznosa plaća sportskog i direktora KK Zadar, reagirali su iz Ureda gradonačelnika. Reagirali su priopćenjem medijima. U istom priopćenju zadarski gradonačelnik reagira na bezobrazno visoke plaće te najavljuje kako će tražiti izvještaj o tome gdje je utrošeno proračunskih 3,7 milijuna kuna.

Ovo je prvi put da HDZ vlast u Zadru iznosi i komentira plaće u KK Zadar. Dukić se ne sjeća trenera iz Slovenije koji je dobivao 17 tisuća eura od KK Zadar, kako se pričalo po kuloarima. Ni policija kao ni sud nisu ustvrdili kolike su bile provizije sportskih direktora i predsjednika kluba, a na promet s igračima nije se plaćao ni porez.

Ne tako davno  sportski direktor KK Zadar iz Zagreba imao je neto plaću od 18.500 kuna, dok je direktor KK Zadar imao neto plaću od 12.400 kuna. Tada Dukić i njegovi savjetnici nisu imali potrebe prozivati ni reagirati jednako kao što ni gradonačelnik nikada nije odgovorio na desetke e-mail upita upućenih od strane ZADARdanas portala na kriminalno poslovanje privatnih tvrtki u vlasništvu HDZ-ovaca koje na javnim površinama u vlasništvu Grada Zadra zgrću ogroman novac bez ikakve ili minimalne naknade Gradu Zadru. Licemjerna vlast tu nema što komentirati, bitno je da koverte stižu redovito.