fbpx

Miho Vuković priznaje kazneno djelo?

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije Marko Pupić-Bakrač poslao je priopćenje medijima sa svojim osvrtom na rad Ledana lounge bara. Priopćenje prenosimo u cjelosti.


Nakon što je tvrtka Riva Liburna razotkrivena u protuzakonitim radnjama vode se pregovori o naplati na prevaru korištenog prostora, retrogradno!?

Potpisivanjem takvog sporazuma faktički bi značilo priznanje počinjenja kaznenog djela prijevare u gospodarskom poslovanju od strane odgovornih osoba u tvrtci Riva Liburna.

Ono ne možeš ući u banku opljačkati je, pa kad te otkriju vratiti novac s kamatama i mirna Bosna. Ne može te povrat otuđenog i na prevaru stečenog amnestirati od kaznenog progona.

Budući u ime tvrtke Riva Liburna pregovore s Nasadima vodi Miho Vuković da li on eventualnim potpisivanjem sporazuma sa Nasadima misli priznati počinjenje kaznenog djela u svoje ime ili to misli uvaliti Markovu?

I kako Nasadi misle nastaviti poslovati s ljudima koji su počinili prevaru, odnosno prevarantima?

Po mom sudu nije Miho veslo sisao da bi potpisivao priznanje nego se pregovori vode da bi se pimplalo, odugovlačilo, ništa ne poduzimalo … a Ledana i dalje radi.

Sa strane istrage stvar je vrlo jasna, ako se koristila veća površina od one u ugovoru i na temelju toga ishodilo rješenje o minimalnim uvjetima, radi se o prijevari u gospodarskom poslovanju, ako su o svemu tome saznanja imali u odgovorni u tvrtci nasadi tu je i zloupotreba funkcije i položaja, ako su svi sve znali i u Nasadima i u Županijskom uredu i u Gradskoj upravi radi se o organiziranom kriminalu.

Moj pick je ovo zadnje i svi mi u Zadru znamo da je ovo zadnje, krunski dokaz za to je kako im svi oni i dalje štite leđa pa i to što Ledana još uvijek radi.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač