fbpx

Mostovci masovno pozivaju na prosvjed protiv HDZ-a

Već danima govori se o prosvjedu protiv vlade koji je najavljen za 10. rujna na Trgu žrtava fašizma, ispred središnjice HDZ-a.

“Pokrali ste sve što se pokrasti moglo – nije vam bilo dosta.
Uništili ste ekonomiju, poljoprivredu i prodali Kunu – nije vam bilo dosta.
Raselili ste nam djecu diljem svijeta – nije vam bilo dosta.
Ukrali ste nam život, sadašnjost, budućnost i domovinu – i još vam nije dosta.
Opljačkali ste imovinu hrvatskog naroda, a govorite kako MI moramo stegnuti remen.

Sada MI kažemo DOSTA JE! Izdali ste Hrvatsku! DAJEMO VAM OTKAZ”, stoji u najavi prosvjeda objavljenoj na stranici Slobodni zajedno.

Marin Miletić iz Mosta nešto ranije objavio je jednu podulju objavu u kojoj objašnjava zašto će doći na prosvjed.

“Zašto ću podržati prosvjed u Zagrebu u subotu 10. rujna?

Hrvatska se mora osloboditi korupcije. Korupcija nas guši. Radi korupcije je narod, mali čovjek izgubio valjda stotine milijarda koje je mafija pokrala tijekom svih godina naše slobode. Domoljubni grabežljivci su ona interesna skupina koja Hrvatsku nikada nije voljela. Prostituirali su domoljublje za svoje sebične interese i punjenje vlastitih džepova!

Ti fejkeri domoljubni su narodu govorili da stegne remen, da se nećemo moći grijati ovu zimu na koliko želimo stupnjeva, a onda su ti fejkeri i mafijaši KRALI taj isti plin i punili sebi račune”, piše, među ostalim, Miletić.

I Miro Bulj poziva na prosvjed. “Ova ekipa u INA-i, izgleda, nije radila sama i bez znanja vrha HDZ-a! Podrška prosvjedu ispred HDZ-a 10. rujna! Lopove treba rušit s vlasti dok nas nisu pokrali do kraja”, piše Bulj.