fbpx

Kod Ludbrega vlak naletio na automobil. Žena i i dvoje male djece poginuli, vozač u bolnici

U četvrtak oko 09:30 sati na željezničko-cestovnom prijelazu u mjestu Bolfan došlo je do naleta putničkog vlaka na relaciji Koprivnica-Varaždin na osobni automobil. Smrtno je stradala 27-godišnja žena i dvoje djece u dobi od 4 godine.

Žena i jedno dijete poginuli su na mjestu nesreće, dok je drugo dijete preminulo u bolnici. Ozlijeđen je vozač automobila, koji je prevezen u bolnicu.

Index navodi da na prijelazu na kojem se dogodila nesreća nema rampe, već samo Andrijin križ.

Ravnatelj bolnice: Preminula četverogodišnja djevojčica

Ravnatelj bolnice Mate Devčić izjavio je za HRT da se četverogodišnju djevojčicu reanimacijom pokušalo spasiti tijekom prijevoza do bolnice.

“Pokušaj oživljavanja nastavljen je i u prostorijama bolnice, ali unatoč trudu liječnika umrla je u 10.30 sati”, rekao je Devčić i dodao da je djevojčica jedina osoba koja je iz Bolfana dovezena u tu bolnicu.

Poginuli majka, dijete i nećak, suprug u bolnici

Portal Podravski.hr doznaje kako su poginuli majka i dijete, kao i dijete koje je u rodbinskoj vezi s njima, dok je suprug poginule žene prevezen u bolnicu. Vozačica je, doznaje portal, upravo danas imala rođendan.

Epodravina doznaje da su poginuli majka s djetetom iz Karlovca Ludbreškog, koji su prema kući u Bolfanu vozili nećaka. Suprug je u bolnici.