fbpx

ODVJETNIK MAJE ŠUPE: Zatražila je umirovljenje, narušeno joj je zdravlje

Odvjetnik sutkinje Maje Šupe, odvjetnik Krešimir Škarica, potvrdio je kako je njegova branjenica sve što joj se stavlja na teret zanijekala te da je aktivno iznosila svoju obranu. Odvjetnik očekuje kako će USKOK zatražiti istražni zatvor, a odluka o tome će se znati iza 18 sati, za kada je sazvano ročište na Županijskom sudu u Splitu, piše Dalmatinski portal.

“Sutkinja nije suspendirana, mi nismo zaprimili nikakvu odluku. Ona je još mjesec dana prije ovog postupka podnijela zahtjev za umirovljenje. To nema veze s ovim postupkom. Njezino zdravlje je već dulje narušeno. Ona u cijelosti negira što joj se stavlja na teret jer taj konstrukt je vrlo problematičan”, kazao je Škarica, koji je potvrdio kako je riječ o spornom zemljištu na Murteru. Dodao je i kako nije jasno zbog čega je do ovoga došlo nakon 10 godina.

“Presuda prvog stupnja je potvrđena od troje najboljih sudaca Županijskog suda u Šibeniku. Nema govora da bi bilo tko pogodovao u njezinom odlučivanju. Ta je presuda čista kao suza”, zaključio je Škarica.