fbpx

VIDEO – PUPIĆ-BAKRAČ: PU i DO u Zadru nisu institucije sistema nego institucije partije

Županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač sazvao je press konferenciju nakon što je oslobođen optužbe za prijetnju županu Božidaru Longinu. Konferenciju je svojim dolaskom podržao Ante Rubeša.

“Moja starija kći tresla se ‘ko prut kad mi je u šest sati ujutro upalo šest policajaca u kuću i kad su krenuli pretraživati! Zamislite, to neki tamo sudac potpisuje da se napravi! Cilj je bio, kad se već ne može zastrašiti mene, zastrašiti moju obitelj. A drugi im je plan bio da mi nešto pronađu, bilo što bi upućivalo na kazneno djelo. To je pritisak koji je rađen od strane PU Zadarske i njihovog načelnika, Antona Dražine, kao i Državnog odvjetništva te dijela suda koji je sve to odobrio”, rekao je Pupić-Bakrač.

“Zato samo mogu reći da to više nisu institucije sistema, nego institucije partije! Nas se progoni bez ikakvog temelja. Ovo je treći montirani progon protiv mene koji im je propao” ističe Pupić-Bakrač te dodaje kako je svima jasno da njegov sporni status na Facebooku nije bio nikakva prijetnja već metafora.

“Vratite nam Ivu! On je bio manji kriminalac od ove Vlade, ovdje je svaki ministar kriminalac! Tko produžuje mandat Dražini? Ministar Božinović koji je član zločinačke Vlade. No u državi imate procese, dok se u Zadru ne događa ništa. PU zadarska i ŽDO nikad neće pokrenuti krupni slučaj protiv bilo kojeg političkog kriminalca u Zadru. Čak se i slučaj protiv Rena Sinovčića radio u Splitu” kaže Pupić-Bakrač.