fbpx

ŠC Višnjik traži 60.000 kuna kao početnu cijenu za postavljanje adventskih kućica

Športski centar Višnjik ove godine ponovno organizira manifestaciju “Zimski park” za koju, kako kažu u Turističkoj zajednici grada Zadra, vjeruju da će postati tradicionalna.

Povodom toga ŠC Višnjik objavio je javni natječaj za davanje u zakup površine namijenjene za postavljanje drvenih montažnih kućica (3 do 5 kućica), za obavljanje ugostiteljske djelatnosti.

Same kućice te njihov prijevoz, montaža i najam nisu predmet ovog javnog poziva, nego su isključiva odgovornost i trošak zakupca.

Površina se daje u zakup u viđenom stanju te je obveza budućeg zakupca izvesti radove prigodnog ukrašavanja te uređenja i postavljanja kućice i neophodne opreme za obavljanje djelatnosti posluživanja hrane i pića, kao i ishođenje suglasnosti za obavljanje djelatnosti.

Početni iznos zakupnine je 60.000 kuna (7.963,37 eura) bez PDV-a. Poslovni prostor se daje u zakup od 24. studenog 2022. godine do 15. siječnja 2023. godine.

Iznos zakupa uključuje samo priključak za struju, troškove skupljanja i zbrinjavanja otpada s mjesta zakupa. Troškove električne energije zakupac je dužan platiti sam.