fbpx

AUDIO Longin priznao kako je izabran načelnik PU Zadarske

Na županijskoj sjednici župana Božidara Longina isprovocirao je županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač.

“Da sam ja nekom najavio pakiranje to je predmet jedne sudske rasprave koja će dobiti svoj epilog. Dakle,  više puta ponovljena laž, nažalost neki tako računaju, postaje istina, ne znam baš da je Dražina psihopat i da su kriminalci u policiji ali znam da je možda to iz razloga što je njegov kandidat nije uspio. Kandidat za kojega je on lobirao svojevremeno da bude načelnik Policijske uprave. Ne znam tko tko prijeti hapšenjem osim njega koji ovdje izvikuje ‘hapšenja, hapšenja..’, a svi znamo, zna i javnost u zadru, svi, tko je jedan i jedini lopov ovdje u Zadru, koji je sve što ima je stekao krađom. Naravno da je to on. I neće me ispitivati o mom privatnom putu, 8 dana slobodnih koje sam ja uzeo sa suprugom, gdje sam bio, to sigurno neću polagati njemu račune ni bilo kome dok ja sam sebi plaćam put. Kad mi on bude plaćao put, onda će me sigurno o tome moći pitati”, izjavio je župan Longin.

“Kako god kaže župan moj, način obraćanja je najgori mogući. Ja sam inače primao nekakve prijetnje i to ozbiljne prijetnje od teških kriminalaca, tipa Igora Musapa, pa nikad nisam trčao na policiju, a nije mi padalo na pamet ići na policiju i tamo se žaliti kao neki, da ne kažem što, a kamo li davati lažne iskaze i mijenjati ih tri puta.

Vi spominjete sudske epiloge. Pa dobili ste sudse epiloge. Sudski epilog je da je meni pakirano od strane vas i institucija sistema. Ja sam uhapšen i držan u policiji do 7 sati navečer. Što se tiče policije i vaše konstatacije da sam ja lobirao za nekog. Kod koga sam ja mogao lobirati? Kod Božinovića? Jer Božinović imenuje šefa PU Zadarske. To je samo dokaz kolika je vaša inteligencija, a sa ovim da se lobira za šefa PU Zadarske, sami ste priznali dokle to ide da politika lobira tko će biti šef PU Zadarske. Što je katastrofa!

Što se tiče krađe, moje, navodne, to je isto dokaz vaše inteligencije. Najprije, vi i vaša politička opcija ste nam poslali Poreznu koja je češljala našu imovinu godinu ipo dana, pa našla – ništa. Naša imovina nije rasla ni za vrijeme rata, a ni za vrijeme pretvorbe i privatizacije, što vaša jest, kao i članova vaše stranke, a vi ste potrčkalo najvećeg ratnog profitera u Zadarskoj županiji, Zdenka Zrilića. I sad, nemate obraza ni časti! Spreman si na sve i tako se meni obraćaš?! Može te biti sram, polako se božja kola voze, zapamtite to, a vražja srljaju u provaliju.”, odgovorio je županu Longinu Marko Pupić-Bakrač.

 


VEZANI ČLANCI

VIDEO – PUPIĆ-BAKRAČ PROZVAO DRAŽINU: Propalo ti pakiranje kriminalče…