fbpx

Percepcija se jako mijenja, nastavljamo rasvjetljavati veleizdaju u INA-i, evo tko stiže na Antikorupcijsko vijeće

U Saboru će se u utorak održati nova sjednica Antikorupcijskog vijeća, na kojoj će se nastaviti saslušanja oko upravljanja Inom, najavio je to još prošlog tjedna predsjednik Vijeća zastupnik Mosta Nikola Grmoja. Iskaz bi trebao dati i Damir Vanđelić, bivši šef Nadzornog odbora Ine. Grmoja je danas na Facebooku najavio sutrašnje saslušanje naglasivši da se percpecija saslušanja očito jako mijenja.

“Iako sam za sutrašnje saslušanje članova NO INA-e imao potvrdu dolaska samo od strane Damira Vanđelića, izgleda da se percepcija saslušanja na Antikorupcijskom vijeću, unatoč pokušajima vladajućih da ih prikažu nezakonitima, jako mijenja.

“Moguće je da pozvani postaju svjesni da sam nedolazak šalje određenu poruku suspektnosti jer ne žele pred saborskim tijelom i javnošću podijeliti svoja saznanja o INA-i.

Imam čak četiri potvrde spremnosti dolaska pa ćemo sjedinicu podijeliti na dva dijela.

Prvi dio ćemo odraditi sutra s početkom u 12 sati na kojem ćemo saslušati Božu Mikuša i Damira Vanđelića, a u idući ponedjeljak nastavljamo ranije s početkom u 10 sati kako bismo imali više vremena za saslušanja svih koji žele doći.

Za ponedjeljak se najavio Siniša Petrović, a čekam još potvrdu i Davora Šterna koji je trenutno na putu. Ako bude potrebe planiram u okviru saslušanja članova NO u dogovoru s članovima Antikorupcijskog vijeća sazvati još jednu sjednicu.

Očekujem i od ostalih pozvanih posebno Luke Burilovića i Damira Mikuljana da se odazovu pozivu. Nastavljamo rasvjetljavati korupciju i izvjesnu veleizdaju vezanu uz INA-u!”, napisao je Grmoja, prenosi N1.