fbpx

UHIĆEN MUŠKARAC Pucao iz svog stana – drama trajala čitavu noć

Prvi pucanj na Voštarnici sinoć se, kako doznajemo od očevidaca, začuo oko 22:40 sati. Policija je navodno odmah blokirala čitavo područje, a drama je završila jutros oko šest sati.

Iz šturog policijskog priopćenja, naime, ne da se iščitati kada je 47-godišnjak prvi put zapucao i kada je točno drama završila. Od svjedoka se doznaje da se prvi pucanj čuo oko 22.40 sati te da su policajci odmah blokirali uže područje pucnjave. Nikome nije bilo dozvoljeno kretanje, pa čak niti napuštanje obližnjih ugostiteljskih objekata u kojima je još bilo gostiju.

Tijekom noći, kažu svjedoci, nije se čula pucnjava, sve do pred jutro kada je muškarac ponovno ispalio nekoliko hitaca.

Osim policije na mjestu događaja bila su i kola hitne pomoći, a prostor oko zgrade iz koje je 47-godišnjak pucao deblokirano je tek iza šest sati.

Je li se muškarac sam predao ili su ga svladali pripadnici policije bit će poznato nakon završetka kriminalističkoga istraživanja koje je u tijeku.

Osoba je uhićena te se nalazi pod nadzorom u službenim prostorijama policije. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. Kako se doznaje, uhićeni muškarac u posljednje je vrijeme sa svoga profila na društvenim mrežama objavljivao poruke “crnog” i pesimističnog sadržaja. Često je spominjao i djelatnike zadarskoga pravosuđa u negativnom kontekstu, navodno nezadovoljan odlukama nakon brakorazvodne parnice.