fbpx

TODORIĆ: “U Hrvatskoj su ostvareni strateški ciljevi isključivo Plenkovića i njegove bande!”

“Uspio je razoriti standard građana, socijalni status, vladavinu prava, pravni sustav, ljudska prava, podigao korupciju do neviđenih razmjera, ovladao novcem, medijima, razorio politički život, ekonomiju, demografiju… Za ovakvo katastrofalno stanje trebat će generacije da se oporave. Plenkovićeva misija je u potpunosti uspjela. Uspio je razoriti u Republici Hrvatskoj standard građana, socijalni status, vladavinu prava, pravni sustav, ljudska prava, podigao korupciju do neviđenih razmjera, ovladao novcem, medijima, razorio politički život, ekonomiju, demografiju i dr. Ovakvo katastrofalno novonastalo stanje trebat će generacijama da se oporave”, komentirao je posrnuli HDZ-ov tajkun Ivica Todorić. Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti.


Plenković po svom običaju zamjenjuje teze, govori o tobožnjim uspjesima i ponavlja to kao papagaj:

  • EURO područje – Građani su za to postignuće platili enormnu CIJENU. U najmanju ruku to se sada nije smjelo dogoditi.
  • Šengenski prostor: korisno i logično, za taj rad građani i plaćaju administraciju Vlade Republike Hrvatske.
  • LNG terminal na Krku, napravljen pod pritiskom USA, ali predan Mađarima-Rusima i Vujnovcu pod kontrolu.
  • Dva velika paketa EU pomoći 26 milijardi kuna – to je daleko premali iznos potpore (vidjeti će se uskoro), većina novca dobiveno iz kvote Europske unije.
  • Gospodarski rast od 6%. Da, ali na koju bazu? S tim 6% Plenković je doveo Hrvatsku u društveno-politički, socijalni i ekonomski KAOS. Svaki dan po stotine novih građana postaju siromašni. KUPOVNA MOĆ građana u Republici Hrvatskoj ispod nivoa održivosti egzistencije.

Zapamtite: kriza tek dolazi!

Plenkoviću, zašto država postoji?

On izjavljuje: Pomoć dječjim vrtićima, školama, fakultetima, bolnicama, domovima za stare, ustanovama, gradovima, županijama, općinama – Osnažena reputacijska, ekonomska i financijska situacija – Investicijski rejting po sve 3 agencije – Ostvareni brojni strateški ciljevi.

Posebna je priča strategija Plenkovića za naredno razdoblje. OVDJE SE VIDI GDJE NAS JE DOVEO. Tu nema ništa, sada se tek vidi bijeda u koju nas je Plenković doveo!

Prema Plenkoviću ,slijedi: – Reforma zdravstva – Strategija digitalnog razvoja Hrvatske – Nastavak borbe protiv klimatskih promjena – Potpore za roditeljske naknade – Zakon o poljoprivredi – Dinamiziranje procesa obnove Banovina i Zagreb.

KAKO GA NIJE SRAM?

Možete li zamisliti kako bi prošli da je Plenković bio na poziciji gospođe Jadranke Kosor. koja je bila premijer kada smo postali član EUROPSKE UNIJE? PLENKOVIĆ BI REPUBLIKU HRVATSKU PREIMENOVAO U „PLENKOVIĆEVO“, SVI BI TREBALI BITI JEDNAKO OBUČENI I NOSITI KAPU S NJEGOVIM LIKOM.

Zaključak: U REPUBLICI HRVATSKOJ SU OSTVARENI ,ZA SADA, ISKLJUČIVO STRATEŠKI CILJEVI PLENKOVIĆA I NJEGOVE BANDE! TI CILJEVI SU „ZLO“ KOJE JE HRVATSKI NAROD KOŠTAO UNIŠTENJEM ČITAVE JEDNE GENERACIJE GRAĐANA. TI CILJEVI SU BILI I FASADA ZA NACIONALNU IZDAJU REPUBLIKE HRVATSKE, KORUPCIJU, KRIMINAL. VIŠE NE ZA DUGO!’, naglašava Todorić.