fbpx

Telemachova 10 Giga optička mreža od sada dostupna i u Zadru

U prednostima Telemachove optičke mreže koja nudi najveće brzine na hrvatskom tržištu od sada mogu uživati Zadranke i Zadrani, a riječ je o brzinama kakvima se mogu pohvaliti stanovnici Singapura, New Yorka i Ženeve

Zadar se pridružio najrazvijenijim hrvatskim gradovima kada je riječ o internetskim brzinama pa tako od sada Zadranke i Zadrani imaju pristup korištenju Telemachove 10 Giga mreže koja nudi najveće internetske brzine u Hrvatskoj i trenutno je dostupna u kvartovima Voštarnica, Bili brig, Bulevar i Relja. Čak dvadeset puta veće brzine od prosječnog hrvatskog interneta građani će moći isprobati kroz tri različita Telemachova paketa po konkurentnim cijenama, a optička mreža ubrzano se nastavlja uvoditi i u ostale zadarske kvartove.

Dolaskom u Zadar Telemach je nastavio s brzim širenjem i izgradnjom svoje optičke mreže koja svakim danom obuhvaća sve više korisnika, a kvalitetu Telemachove mreže nedavno je potvrdila Opensignal analiza prema kojoj je Telemach broj jedan u 12 od 14 promatranih kategorija.

“Uvođenjem 10 Giga optičke mreže na područje grada Zadra, Telemach donosi novu perspektivu svima koji svoj napredak na bilo koji način vežu uz digitalizaciju i napredne tehnološke usluge. To uključuje i turistički sektor, a mali i veliki iznajmljivači, ali i hotelski lanci sada će svojim gostima biti u mogućnosti ponuditi internetske brzine koje garantiraju najbolje korisničko iskustvo, što će pridonijeti cjelokupnoj razini turističke ponude“, izjavio je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska.

Građanima Zadra dostupne su i sve druge telekomunikacijske usluge koje Telemach kao nacionalni operator pruža diljem Hrvatske – mobilne, fiksne i TV usluge, a prisutnošću optičke mreže ovakve snage i brzine za građane i tvrtke na području Zadra, kao i za cjelokupnu zajednicu, otvaraju se brojne prilike.

Zahvaljujući snažnom investicijskom ciklusu od 226 milijuna eura, koliko ulaže u mobilnu i fiksnu mrežu tijekom petogodišnjeg razdoblja, Telemach svojim korisnicima pruža usluge koje im zaista trebaju uz najbolju vrijednost za novac. Tako je, osim s ponudom mobilnih usluga, Telemach na području cijele Hrvatske prisutan i s fiksnom mrežom te EON-om, koji najbolje korisničko iskustvo donosi upravo na optičkoj mreži.