fbpx

UHIĆEN PUPIĆ-BAKRAČ Navodno je prijetio bivšem šefu policije Bori Mršiću

Zadarska policija privela je danas poslijepodne županijskog vijećnika Akcije mladih Marka Pupić-Bakrača. O tome je javnost obavijestio njegov stranački kolega Ante Rubeša.

Rubeša: Javio mi je da su ga uhitili u Gračacu

“U utorak ujutro ga je policija tražila na njegovoj adresi u Zadru, no s obzirom na to da je bio u Bruvnu, gdje ima vikendicu, na adresi ga nisu našli. Zvali su ga iz policije da dođe na razgovor, a on im je rekao da neće doći na razgovor, već da ga samo mogu doći uhititi. Sad mi je javio da su ga uhitili u Gračacu i da ga voze u Zadar. To je sve što znam”, kazao je Rubeša u razgovoru za Zadarski.hr. Iz policije su potvrdili da je Pupić-Bakrač priveden.

“Osoba je privedena zbog kaznene prijave koja je dostavljena od Općinskog državnog odvjetništva”, kazala je glasnogovornica policije Ivana Grbin, dodavši kako će nakon provedenog istraživanja obavijestiti javnost zbog čega je Pupić-Bakrač priveden.

Neslužbeno se doznaje da je povod kaznenoj prijavi bila navodna prijetnja koju je Pupić-Bakrač uputio bivšem šefu kriminalističke policije Bori Mršiću preko svog profila na Facebooku. Pupić-Bakrač je sporni tekst objavio 9. ožujka, a Mršić je kaznenu prijavu podnio 24. ožujka.