fbpx

Žena podivljala zbog reda u pošti, napala radnice: “Boli te ku*ac, kobila, smeće…”

Žena (55) proglašena je krivom i osuđena zbog nereda koji je počinila u poštanskom uredu u Đurđevcu u siječnju oko 13:55.

Prema presudi, ona je u poštanskom uredu “narušavala javni red i mir na način da je vikala i galamila na drugu ženu (37) iz Đurđevca, vrijeđajući je pogrdnim riječima: ‘Govno, pi*ka ti materina’ i slično, smatrajući da je stala u red ispred nje”.

“Kad je djelatnica Hrvatske pošte (26) opomenula okrivljenu da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, ista je počela vikati i galamiti na nju, vrijeđajući je riječima: ‘Boli te ku*ac, kurva mala, kobila, smeće, majmun’ i drugo.

Okrivljena je vikala i na drugu djelatnicu (52), riječima: ‘Šta ćeš ti koji ku*ac meni govoriti šta ja trebam popuniti’ jer joj je ova rekla da je potrebno popuniti obrazac. Time je počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, navodi se u presudi.

Sudac ju je kaznio sa 60 eura za remećenje javnog reda i mira te mora platiti 15 eura troškova prekršajnog postupka, piše Danica.