fbpx

BELJAK SASUO PALJBU PO JANDROKOVIĆU: “Podla kukavica, jadnik, iskompleksirani uvlakač u gu..cu Sanadera, Karamarka, Kosorice, Plenkovića po imenu Njonjo”

HSS-ov Krešo Beljak oglasio se nakon izbacivanja Mora Bulja iz Sabornice i zabrane govora.

“NJONJO ME OPET IZBACIO NA TRI DANA! I TO U VRIJEME PAUZE I BEZ DA SAM SE UOPĆE JAVIO ZA RIJEČ!

Podla kukavica, jadnik, iskompleksirani uvlakač u guzicu Sanadera, Karamarka, Kosorice, Plenkovića po imenu Njonjo, danas je mene kukavički izbacio na tri-četiri, više ni ne znam, dana, a da se uopće nisam javio za riječ.

Digao sam povredu Poslovnika s kojom sam htio stati u zaštitu čovjek s kojim svjetonazorski dijelim jako malo toga, ali kao branitelj dijelim istovremeno jako puno. Htio sam upozoriti na ton kojim je ta podla kukavica od Jandrokovića razgovarao s generalom HV-a i jednim od najvećih heroja Domovinskog rata, Željkom Sačićem.

Ta razina ponašanja Jandrokovića prevršila je svaku mjeru.

On svoje osobne komplekse, ne znam kakve ima, ali po boji glasa, ne zovu ga bez veze Njonjo, čini mi se da ima toliko frustracija koliko ih cijeli Sabor skupa nema. Ja neću dopustiti da sve te svoje osobne frustracije iz djetinjstva ili ne znam čega liječi na generalima i herojima Domovinskog rata, ma koliko se ja s njim ideološki skoro u ničemu ne slažem.

Gradonačelniku Sinja zabraniti da govori jer to “nije u temi”, generala Sačića prekinuti u pola njegova izlaganja, morao sam reagirati”, piše Beljak na fb-u.