fbpx

KOLAKUŠIĆ: ‘Digitalni euro će biti kraj slobodnog čovjeka, to smo vidjeli tijekom tzv. pandemije’

“Kada nam uskoro stigne nova tzv. pandemija, onima koji ne dođu na njihov predvođeni termin uštrcavanja, jednim klikom bit će ukinut pristup novcu, zdravstvenoj skrbi, itd.’, upozorava europarlamentarac.

“Digitalni euro, digitalni identitet, digitalni zdravstveni podaci dostupni farmaceutskoj mafiji, dovest će i imat će za posljedicu ukidanje slobodnog čovjeka puno prije nego je to bilo tko od nas očekivao’, istaknuo je europarlamentarac Mislav Kolakušić tijekom jučerašnje sjednice.

Sumornim scenarijem koji nam slijedi, upozorio je građane Europske unije.

“Kada nam uskoro stigne nova tzv. pandemija, onima koji ne dođu na njihov predvođeni termin uštrcavanja, istovremeno, jednim klikom, bit će ukinut njihov digitalni identitet, pristup novcu, pristup zdravstveno skrbi, bit će blokirani jednim klikom.

Prošlogodišnje odluke vlade Kanade i Novog Zelenada su nam savršeni primjeri koliko je takav crni scenario uistinu moguć i u srcu Europske unije.
Hoćemo li ga dozvoliti? Ja sigurno neću,” odlučan je Kolakušić.

Podsjetimo, u Kanadi su onima koji su se bunili protiv covid mjera blokirani računi u bankama, kako bi ih se ostavilo bez novca za život. U slučaju da nisu imali gotovine, egzistencija bi im bila ozbiljno ugrožena.