fbpx

PUPIĆ-BAKRAČ: Pjesmica i karikatura su poduka za bahate

Županijski vijećnik AM Marko Pupić Bakrač poslao je medijima priopćenje vezano uz Svečanu sjednicu Županijske skupštine, povodom 30. godina od osnutka Zadarske županije, a održat će se u utorak, 18. travnja.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.


“Još u prošlom sazivu pokušavali smo podučiti bahate i prepotentne da se javni novac razumno troši, ne razbacuje na domjenke i kojekakve svečanost a da se vlast obnaša skromno i ponizno. Očigledno naša poduka nije dala rezultata pa se svečanu sjednicu unajmljuje velebna dvorana U Punta Skali gdje sjedalica košta 400 eura. Inače na te svečane sjednice ne idem, ovaj put kako bi poduku izveli na licu mjesta pojaviti ću se. A i da prebrojim koliko će točno doći konja, a koliko kriminalaca Svoj dolazak najavljujem i potvrđujem pjesmicom i karikaturom. Nadam se da me neće opet hapsiti zbog toga.

BOBI THE CHICKEN

Kad se bilog našmrka
Sve bi oko sebe rastrga
Od njeg nema jačega
Bude tu onda svačega
Prebi slavuja jednoga
Kundači manijak redova
Ali kad ga pusti koka
Pamet mu skroz bloka
Strahove dobiva stoka
U stanju općeg šoka
Trčeć ide na policiju
Izmišlja laži u deliriju
Prepao se tamo kaže
Iako znaju svi da laže

(Likovi iz pjesmice su izmišljeni , nemoguće je da takvo što postoji u realnom životu. Svaka sličnost sa stvarnim ljudima i događajima je namjerna)”, napisao je Marko Pupić Bakrač u svom priopćenju za medije.