fbpx

VIDEO – PUPIĆ-BAKRAČ: Gotovo je, zatvara se Ledana

Marko Pupić Bakrač i Marjana Botić iz Akcije mladih organizirali su u četvrtak konferenciju za medije u Perivoju kraljice Jelene kako bi upozorili javnost da lokal Ledana, unatoč isteku najma, i dalje posluje.

“Nakon sastanka s direktorom Nasada, Josipom Krnčevićem, doznali smo da je najam ovom ugostiteljskom objektu istekao u prosincu i prema riječima direktora, on neće biti produžen. Sve ovo što se trenutno nalazi na ovom prostoru, svi ovi stolovi, stolice, šankovi, trenutno je tu ilegalno i trebalo bi biti uklonjeno. Ovaj kafić znači nelegalno radi”, naglasio je Pupić Bakrač dodavši kako je održao sastanak i s konzervatorima.

“Moram ih zahvaliti na naporu koji su napravili jer moramo uzeti u obzir da oni nisu represivni organ. Oni su jasno izdali priopćenje kako ovdje nije mjesto noćnom klubu i da su svi montažni objekti koji se trenutno nalaze u Perivoju nelegalno napravljeni”, istaknuo je Pupić Bakrač pozvavši institucije da odrade svoj posao i da končano zatvore ovaj objekt.

“Pozivamo Općinsko državno odvjetništvo da promptno reagiraju na istekli najam, kao što reagiraju na tužbe i prijave koje trpi moj kolega Marko. Trebaju zaštiti interese Grada jer je to njihov primarni posao bez petljanja u političke zgode i nezgode iako mi nažalost vjerujemo da su i oni pod prevelikim utjecajem HDZ-a jer je samo dva dana nakon smrti mladića klub nastavio s radom”,  izjavila je kratko Botić.

Konferenciju za medije možete pogledati u nastavku.